سدیم لوریل سولفات چیست و چرا باید از صابون و خمیردندان فاقد آن استفاده کنیم؟

همین ماده به عنوان سورفکتانت (Surfactant) خوانده میشود. فرآورده حاصل از آن به وسیله افزودن هیدروکسیدسدیم یا این که کربنات سدیم خنثی میشود. مطلعه دیگری نشان اعطا کرد که هرچه آب آیتم به کار گیری اساسی SLS گرمتر باشد، اثر تحریک کنندگی آن عمده خواهد بود. همینطور باید در غلظت مورد به کارگیری غیر سمی و به جهت بافت های دهن تحریک کننده نباشد. پژوهشگران آلمانی 1600 مریض را از لحاظ تحریک پذیری نسبت به SLS مورد آزمایش قرار دادند و دریافتند که 42 % از بیماران آزمایش شده با یک واکنس تحریک کننده هستند. همچنین به تیتر جزی از فراوردههای ارزانقیمت روغن نارگیل و روغن پالم، تمیزکنندههای آرایشی، محصولات بهداشتی، دارویی و موادغذایی، و نیز تمیزکنندههای صنعتی و تجاری آیتم استفاده قرار میگیرد. SDS تجاری به شکل پودر، پالت و دیگر گونه های (که هر کدام انحلالپذیری مختلفی دارند) وجود دارد. سدیم لوریل اتر سولفات نوعی ماده شیمیایی بوده است که رنگ آن سپید بوده است، همین جور ماده که در مایع های تمیز کننده به کار می رود به رخ ادغام اهمیت روغن نارگیل و اکسید اتیلن بوده است، در لحاظ بگیرید که بیشتر کاربردی که همین ماده دارااست در مایع های پیاله شویی و شامپو های امروزی می باشد که در ادامه هر کدام را توضیح خوا هیم داد. برای این‌که چیزی مضر، تحریک کننده و یا حساسیتزا باشد، می بایست دو میزان را داشته باشد. برای اینکه چیزی مضر ، تحریک کننده یا این که حساسیت زا باشد ، بایستی دو میزان را داشته باشد. سدیم لوریل سولفات (SLS) یک ماده پاک کننده و کف کننده ارزان و اثر گذار است. همین ماده به عنوان برهان سرطان در حیوانات آزمایشگاهی شناخته شده است. به این معنی که هفته ای یک بار مجازید در حمام از صابون استفاده نمایید به شرط آنکه به خوبی ابکشی شود. بخش اعظمی از تغییرات در چشم بازتابی از تخریب پروتئین هاست و در شکل استعمال طولانی مدت بسیاری از محصولات حاوی سدیم لوریل سولفات قابلیت و امکان داراست سبب کاتاراکت یا این که کدورت قرنیه شود. همین چیزی است که در صابونها و مواد شوینده موجود است، بنابراین می تونیم به امداد آن شکل خود یا سطوع روغنی را از چربیها پاک کنیم. به صورت کلی سدیم لوریل اتر سولفات صدفی به جهت شامپو بدن و سر به کارگیری می شود. در صورتی که شامپوی شما به راحتی تحت دوش کف می کند به ادله سولفات به فعالیت رفته در فرمولاسیون آن است. در صورتی که شما این مقاله آموزنده را دوست داشتید و می خواهید داده ها بیشتری در آیتم سدیم لوریل اتر سولفات لطفا از وب سایت ما دیدن کنید.

مطلب جدید پیشنهادی  کاربرد و اهمیت استفاده از سقف متحرک